ویزیت نزد ماما

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 67 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خواستم بدونم یه خانوم باردار می‌تونه تحت نظر یه ماما باشه در طول بارداریش؟ یا حتما باید بره زیرنظر یه متخصص؟

و اینکه چرا الان حتما باید متخصص بچه رو به دنیا بیاره؟ قبلاً که ماماها به دنیا می آوردن آمار سلامت بالاتر بود که.

سپاس از پاسخگویی تون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر مشکلی ندارد می توانید زیر نظر ماما ویزیت شوید یکی از وظایف ماما ها انجام  مراقبت های  دوران بارداری است و می توانید به ماما برای مراقبت های دوران بارداری مراجعه نمایید موفق باشید

تجربه شما

من هفته پنجمم ترشح بارداریم سفید بود امروز دیدم ترشح زرد دارم چیکارکنم؟میتونم مترومیندازول قبل بچه دار شدنو مصرف کنم دوباره؟

@مهرنازجون70

اگر سوزش و یا خارش و یا ترشحات سبز رنگ و بدبو داشته باشید نیاز به مصرف دارو دارید با توجه به شرح حال شما خیر نیازی به مصرف دارو نیست موفق باشید.