با سلام. دختر من حدود ۲ ماه و نیم سن دارد. به تازگی متوجه شدم که در طی روز پاهای خود را به داخل شکم جمع میکند و بعضی وقت ها هم پاها ودستان خود رابه یکباره باز میکند. میخواستم ببینم آیا دخترم دچار تشنج شده یا نه ؟ درمانی برای این نوع تشنج هست یا نه؟ واقعا ممنون میشم ازتون اگر جواب من رو بدید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت مرد شغل کارگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، جمع كردن و باز كردن دستها و پاها در شيرخوار ٢/٥ ماهه جزو حركات طبيعي مي باشد كه بارها درطول روز تكرار مي شود. درصورت مشاهده هرگونه حركات غيرطبيعي مي توانيد ازشيرخوار حين انجام حركت فيلم تهيه كرده و به پزشك متخصص اطفال نشان دهيد.