کبد چرب و معجون چاقی

سلام در تاریخ 97/11/09 آزمایش کبد چرب و پلاکت دادم امروز جواب گرفتم متوجه شدم مقدار

ast 40H

alt86H

plt 140L

می باشد در صورتی که قبلا آزمایش دادم مشکلی نبود و ضمنا مدتی معجون چاقی استفاده میکنم چون وزنم 52 و قد 166 الان وزن 64 هستش لطفا راهنمایی بفرمایید در صورت نیاز به تکرار آزمایش چه زمانی دوباره تکرار کنم

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت مرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. متاسفانه این معجون! موجب مشکلات کبدی در شما شده است. لطفا مصرف معجون و مواد مشابه را قطع کنید و در اصرع وقت به پزشک گوارش مراجعه کنید. در غیر اینصورت مشکل شما ممکن است شدید شود و به فیبروز و .... بیانجامد.
جهت لاغری بهتر است به پزشک متخصص تغذیه مراجعه کنید.