امروز سونو 28 هفتگی رفتم اندازه دور سر پسرم دو هفته نسبت به جاهای دیگه بزرگتر بود، دکتر گفت آناتومی جمجه مشکلی نداره و چیزی نیست ولی من نگرانم کسی بوده نی نی ش این شکلی باشه!؟

Bpd  30wk+2

Hc   29wk+4

Fl   28wk+1

Ac   29wk

همه ازمایشها وسونوهاخوب بوده و تا حالا مشکلی نبوده، دکتر گفت جنین مشکلی نداره ولی کتبیش میکنم تادکترتون بدونه که اگر صلاح دیدن سزارین بشی، ولی ته دلم آروم نمیشه، آیا دکتر درست میگه یامیخواستن من نگران نشم!؟!

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اول اینکه سیررشدمهم است ونه فقط یک سونو.
ودوم اینکه درکل این اعدادنرمال هستندوتفاوت زیادی ندارند.ازطرفی الان بااین اعدادنمیتوان تصمیم به سزارین گرفت وتاهفته۳۸بایدصبرکرد