نداشتن شير سينه

سلام خسته نباشيد. ببخشيد من هفته ٣٧ و ٥ روز با پاره شدن كيسه آب بعد از ١٢ساعت سزارين شدم. خدارو شكر بچه مشكلى نداره ولى سينه من شير نداره با اينكه بچه چندين بار مک ميزنه شير نمياد و مجبورم شير خشک بدم، چكار كنم بتونم بچه رو با شير خودم بزرگ كنم. الان تازه ٤ روزشه. از روغن رازيانه استفاده ميكنم و زياد شير و چيزاى شيرين هم مصرف ميكنم فايده نداره.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام فقط با مکیدن شیر زیاد میشه پس تلاش کنید قبل از دادن شیر خشک در زمانی که نوزاد خیلی گرسنه است سینه را در دهانش بگذارید
از شیر دوش های دستی هم میتونید استفاده کنید
اما مکیدن مهم ترین عامل موفقیت است