بی احترامی همسرم به خانواده ام

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 85 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام بخدا خسته شدم بریدم ۴ سال ازدواج کردم هر بار به زور و قربون صدقه میاد خونه بابام بعد من هر هفته بدون حرف پیش باید برم خونه باباش از صبح تا شب برای اون ۲ ساعت اونجا باید کمک کنم بگم بخندم گوشی و کتاب دست نگیرم با همه حرف بزنم اما اون میاد خونمون بابام داره باهاش حرف میزنه تلویزیون تماشا میکنه جواب نمیده یا میگه آره آهان تربیت نداره با بزرگتر اینجوری حرف نزنه یا مادرم باهاش حرف بزنه سوالی بپرسه از پشت تلفن که میگه بگو نیستم نمیخوام حرف بزنم کار دارم تو خونشون مامانم داره حرف میزنه به من نگاه میکنه شوهرم یه حرف دیگه میرنه بی ادبی و بیشعوریش واقعا ناراحت کرده خانوادمو خودم دارم آب میشم. کارم هر بار گریه ست تا حالا به دل خوش خونه خانوادم نرفتم بخدا دیگه نمیکشم چه کار کنم اون روز مادرم حلیم پخته این نفهم مبگه ببینم چجوری پختی خوشم میاد ببرم یا نه

یا سوال ازش میپرسن با گستاخی میگه چیکار میکردم من اگر فلان کارو نمیکردم با حالت دعوا

اون وفت خونه پدرش میگه میخنده خوشحاله با همه شوخی میکنه حرف بزنه

هی میگم چرا با خانوادم بد رفتار میکنی چرا بی محلی چرا بی احترامی میکنی میگه همینه که هست تو روانی تو دیوانه ای تو توهم داری من خوب رفتار کردم میگم تو با دعوا حرف نزدی بابام باهات حرف میزد بی محلی نکردی فیلم ببینی ؟؟داد میزنه میگه نه تو توهم داری چیزی میزنی هر بار کلی گریه میکنم نه میشه با خوبی باهاش حرف زد نه میشه قانعش کرد در چشمام دروغ میگه و منو دیوانه خطاب میکنه

به قرآن خانوادم انقدر عزت احترام دارن هربار تولد سالگرد ازدواج عید کلی کادو میدن بهش

ازش متنفرم حالم ازش بهم میخوره نمیدونم چجوری با این عوضی زندگی کنم که خودم مریض نشم کمکم کنین لطفا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
وقت بخیر به شما دوست عزیزم
مساله ی بی احترامی کردن همسر شما به خانواده تان به تنهایی نمیتواند حل شود بلکه باید دید چه عواملی در همسر شما باعث بروز و ادامه ی این رفتار شده ، آیا اتفاقی پیش آمده که باعث آزردگی و ایجاد کدورت در خانواده شده باشد و اگر جواب مثبت است چه تلاشهایی برای حل آن انجام داده اید؟ آیا چیزی در رفت و امدهای خانوادگی شما وجود دارد که برای همسرتان خوشایند نیست و اگر بله واکنش شما در برابر این نارضایتی چیست و آیا تا بحال پرسیده اید که ناراحتی از چه موضوعی باعث رابطه ی آشفته بین همسر شما و خانواده تان شده است؟ بهتر است درباره این موضوع با همسر خود صحبت کنید و علت را بپرسید چنانچه همسر شما مشکل خیلی خاصی نداشته باشند بیشتر به شنیده شدن و حل ناراحتی درونی خود نیاز دارند که با صحبت کردن و درک مقابل حل خواهد شد
موفق باشید

تجربه شما

سلام دوست گلم نقطه ضعف دادی دستش خودت تنها برو چه ولجب بیاد اونجا که چی بشه وظیفه شماست سر زدن از پدر،مادرت کلا بگو نمیخوام بیای یا هم اگه میرین به مامان بابات بگو عین خودش رقتار کنن محلش ندن تو هم میری خونشون به خانوادش بی محلی بذار بی احترامی نکنیا اون تربیت خانوادگیشو نشون میده احترام شما پرادعاش کرده فکرمیکنه خبریه کسیه که شما دورش میچرخین خودمون بعضی آدما رو بزرگ میکنیم