شرایط طلاق گرفتن از همسر

59 بازدید 1 تبادل تجربه

30 سالمه دو تا بچه دارم شوهرم بد دله بدون خودش تا دم در هم نمی تونم برم کلا همش من تو خونه حبسم چطور میشه طلاق گرفت آخه نه معتاده نه زیاد دست بزن داره خسیس هم هست هیچ سابقه دادگاهی هم نداره  لطفا زود جوابمو بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. شرایط طلاق برای زن همان شرایط دوازدگانه سند ازدواج است که اثبات آن بر عهده زن است و به راحتی قابل اثبات نیست و حتما می بایست رای دادگاه در این موارد داشته باشید.

2. مورد موضوع شما نیز می تواند یکی از موارد عسر و حرج (سختی و مشقت زندگی مشترک با همسر) محسوب شود ولی اثبات این موضوع بر عهده شما است که متاسفانه دادگاه های ما در این موضوع بسیار سخت گیر هستند.

3. شاید از طریق اهرم های دیگر همچوم مهریه و نفقه بتوانید ایشان را فقط تحت فشار قرار دهید.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضاییو قانونی را بعنوان اخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید

تجربه شما

واقعا خسته نباشید چقدر راهنمایی کاملی بود