ریزش و خشکی مو

سلام دکتر عزیز. من تابستون یک جایی رفتم که آبش فکر کنم تمیز نبود بعد از اینکه از اونجا برگشتیم هم خودم هم دخترم شپش گرفتیم که شکر خدا شپش و زود فهمیدم و درمان کردم اما بعد از درمان شپش موهام به شدت چرب شدن و شوره که هیچ وقت نداشتم گرفتم به همراه خارش سر هم خودم هم دخترم که ۴ سالشه اینکه تا یه هفته قبل موهام و دکلره کردم که پوست سرم به شدت خشک شد و حس کشیدگی در پوست سرم و داشتم و پوست سرم خالهای قهوه ای گرفت که کم کم دارن از بین میرن اما شکلم اینه که ریزش مو گرفتم و موهام خیلی خشک شدن و  از حالت طبیعی خارج شدن من حالا چیکار میتونم بکنم هم برای خارش سر خودم و دخترم .و ریزش و خشکی پوست سرم ؟ممنون از جواب

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام باید از نزدیک معاینه شوید و آزمایش انجام دهید تا نوع ریزش مو مشخص شود و درمان مناسب انجام شود