حساسیت و دوری از همسر

سلام و خسته نباشید عرض میکنم خدمتتون ممنون که پاسخگوی سؤالای ما هستید و کمکمون میکنید. خواهش میکنم بدون انتقاد کمکم کنید چون شاید بچگونه به نظر بیاد ولی واقعا اذیتم میکنه و باعث میشه زندگیم داغون بشه. نامزدم میخواد مغازه لوازم آرایشی باز کنه ولی من با شناختی که از محیط و اطرافم دارم نمیتونم قبول کنم. خیلی حساسم نمیتونم به خودم بفهمونم که فقط بخاطر کار و زندگی من این کارو میکنه بارها خودشم گفته بخاطر تو و زندگیمونه ولی همش حس میکنم یکی فکرشو درگیر میکنه ازم دور میشه و زندگیش میشه کارش و مشتریاش... یا اینکه یکی بپرسه آقا این رنگی بهم میاد داغون میشم چون تحملشو ندارم تو کارش باید صمیمی باشه ولی غیرتم قبول نمیکنه. میگم منم کنارت باهات کار کنم کمک دستت باشم میگه تو خانواده ما خانوما کار نمیکنن..میترسم منی که تو خونه مشغول آماده کردن غذا واسه اونم با حرفا و ناز و عشوه های یکی دیگه گرفته بشه. خیلی ممنون میشم کمکم کنید. هر کی مشکلش واسه خودش بزرگه شاید مشکل من بچگونه باشه ولی خودمو داغون کرده؟

مرسی از زحمتاتون

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل ... وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام، امیدوارم خوب باشید
میفهمم که این مساله در شما باعث نگرانی و به هم خوردن امنیت زندگی شما شده اما خیلی از مواقع روبرو شدن با ترس هاست که باعث میشه به آدم قوی تری تبدیل بشیم، میتونید احساس بدتون از انجام این کار رو به همسرتون بگید اما اگر مانع ایشون برای انجام این کار بشید احتمال محقق شدن ترس شما به واقعیت خیلی بیشتر است، اگر ایشون رو در انجام تصمیمشون مصر دیدید به تشویقشون بپردازید و بگویید با اینکه قلبا راضی به انجام این کار نیستید اما حاضرید هر‌کمکی انجام بدید تا زندگیتون به زندگی بهتری در کنار هم تبدیل بشه. حتی میتونید پیشنهاد بدید که بخش فروش اینترنتی محصولات مغازه رو به عهده شما بگذارند و به این ترتیب تمرکز همسرتون رو روی زندگی مشترکتون و هدفی که برای زندگیتون دارند تقویت کنید. موفق باشید