باسلام بعدازاینکه ۲سال جلوگیری نداشتم وباردارنشدم رفتم دکتر من وهمسرم تمام ازمایشات روانجام دادیم ومشخص شدهمسرم واریکوسل گرید۲دارد واسپرم هاشم۱۶میلیون بودقبل از اینکه برای مداوا اقدام کنیم من به خواست خداطبیعی باردارشدم الان پسرم ۳سالشه ومن ازهمون ابتداجلوگیری نداشتم ولی باردارنشدم با اینکه همسرم روتقویت کردم وتعداداسپرم هاش به سی میلیو رسیده اماخبری نیست لطفا راهنماییم کنید
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بهتر است اگر می خواهید باردار شوید بررسی و درمان را شروع کنید.