عدم ارتباط همسر با خانواده

من و همسرم بعد از ۶ سال زندگی با همدیگه نتوانسته با هم مدارا  کنیم و به قول قدیمی زدیم به سیم آخر .

البته من از اول اصلا از ایشون (ظاهرش و ...)خوشم نمی اومد. خوب چرا جواب دادم احتمالا مامان و بابا گفتن خوبه ولی این دیگه اصلا مهم نیست .

من رفتم خانه پدرم و ۲ ماه آنجا بودم .

مشکل ما  عصبی بودن همسرم بود . اینکه ایشون هر وقت از من ناراحت میشد حتی اگه از نظر من حق با من بود ،به قول معروف من رو تنبیه و چیزی منع می کرد. مثلا نمی خواهم بری دانشگاه . نمی خواهم بری سرکار . آخر کاری هم می گفت مهریه تو ببخش . البته همه فقط حرف بود اما ...

من اون موقع باردار بودم و مثل همیشه کنترل و تحمل نداشتم و جوابش می دادم .

ایشون هم تحمل جواب دادن و ... نداشتن دیگه  بشکن بشکن و...

این مبحث آخر باعث شد من با خانواده در میون بگذارم و آنها خیلی ناراحت شدند و دیگه دخالت کردند.

البته با میانجی گری بزرگان فامیل که مادرشون نبود . فعلا من سر خونه و زندگیم هستم و بالای سر بچه هامون هستیم . خدا را شکر .اما چیزی که این وسط آزار دهنده است و روح منو می رنجیده. نداشتن ارتباط با خانواده من است.

خوب این وسط دلخوری هایی ایجاد شد حرفی زده شد و...

من کلا آدم زودگذر هستم و به دل نمی گیرم .برعکس ایشون که حساس و عصبی و...هستند.

به خاطر عکس العمل ایشون در قطع روابط با خانواده من ،من هم به خانه اقوام ایشون نمیرم . البته نه متقابلا . چون با زبانی آرام و بدون خشونت در موقع خاص احساسم رو گفتم . ناراحت شد و  دیگر در موردش سعی می کنه حرف نزده (ولی خوب میشه مواقعی که با حرفش توهین می کنه )

حتی جمعه ها بخواهیم بریم بیرون به مادرش زنگ می زنه که اگه دوست داره با ما بیاد. من اصلا  احساس بد از خودم نشوند نمیدم چون بسیار عصبی میشه .

ولی خوشحال هم نمی شم .

جالب اینجا تو این اوضاع من از مادرم هم پول قرض کردم چون نیاز داشتیم . همسرم گفت اصلا منت سرم نمی ذاری و گفتم باشه چاره ای نداریم .

واقعیتش پدرم اصلا اهل پا جلو گذاشتن نیست . مادر هم که یک دو بار زنگ زده بهش اون جواب نمی ده . مادر دیدن مادرشون رفته وقتی از کربلا آورده بیمار بودن دعوتشان کرده برای روضه و...

اما اینها هم از ترس همسرم و علل دیگر  نمیان.

همسرم ویژگی های مثبت هم داره که من با ایشون زندگی می کنم خیلی به فکر بچه هاست . خوب بالاخره به فکر زندگی هست. البته  کمی هم دستش تنگه

حالا من با این بشر چیکار کنم که با خانواده رابطه داشته باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل کار نیمه وقت
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
در درجه اول میخوام از قلم زیبا و روان شما تجلیل کنم. طرز نوشتن شما بیانگر این موضوع هست که شما تحصیلات و معلومات بالایی دارید و به طبع درک شما بسیار بالا هست و بنده با توجه به فهم بالای شما مطالبی رو خدمتتون عرض میکنم که احساس میکنم میتونید متوجه بشید از این رو شاید حرف های من مناسب افراد دیگر با شرایط مشابه شما نباشه
نکته اول این هست که شما ارتباط خودت رو با خانواده ایشون بر اساس احساسی که به اونها داری تنظیم کن و نه به خاطر مقابله کردن با رفتار همسرت ،یعنی جدای از اینکه ایشون با خانواده شما ارتباط دارد یا ندارد شما ارتباط خودت رو با خانواده ایشون بر مبنی تمایل خودت قرار بده اگر از بودن کنارشان لذت میبری یا احساس میکنی حفظ ارتباط برای خودت و فرزندانتون و همسرتان بهتر هست رابطه رو ادامه بده و اگر دوست نداری رفت و آمد داشته باشی کم کم روابط رو محدود کن ،در مورد نوع ارتباط هم میتونی با همسرت در یک فضا و موقعیت مناسب صحبت کنی و چهار چوبش رو مشخص کنی، مثلا اگر شما دوست نداری در تفریح جمعه مادرش حضور داشته باشند بعد از گذشت چند روز از این موضوع راجع بهش صحبت کن و بگو دلت نمیخواد
در مورد ارتباط همسرت با خانواده شما اگر مدت زمان کمی از موضوع  در جریان گذاشتن اختلافت با همسرت میگذره طبیعی هست که ایشون تمایلی به برخورد نداره ،و قطعا بعد از گذشت زمان و آرام آرام این موضوع حل میشه
از طرفی شما نباید زیاد در این رابطه با ایشون بحث کنی و مدام درخواست کنی که با خانواده شما تعامل داشته باشند
در نهایت باید بگم اگر احساس میکنی زندگی شما روال مناسبی داره با در نظر گرفتن این موضوع که همه زوجین درگیر یکسری اختلافات هستند و ایشون روی هم رفته همسر مناسبی هست و به زندگی توجه میکنه بهتره روی این موضوع زیاد پا فشاری نکنید ،اگر اجازه میده شما با خانواده خودت ارتباط داشته باشی خیلی خوبه و راجع به خودش این موضوع رو قبول کن که قرار نیست همه با هم در ارتباط باشند، هیچ قانون و بایدی در زندگی وجود نداره، شاید ایشون واقعا دوست نداره با خانواده شما مراوده داشته باشه هیچ اهمیتی نداره اجازه بدین راحت باشه .مطمئن باشید در زمینه های دیگه انرژی بیشتری خواهد گذاشت اگر ببینه شما برای کاری ایشون رو مجبور نمیکنی
موفق و شاداب باشید