پسرم 20 ماهشه و یک هفته است از شیر گرفتمش اما الان 4 روزه خیلی بهونه میگیره گریه میکنه شب ها انگار خواب بد میبینه با گریه بیدار میشه چشماشم چند روزه میماله و انگشتشم تو گوشش میکنه چیکار کنم دیگه عصبی شدم

اطلاعات تکمیلی

سن بیست و یک جنسیت زن شغل خونه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام خدمت شما دوست عزیزم
پروسه از شیر گرفتن کودک زمانبر است و نیاز به صبر و حوصله بالایی دارد.
شما میتوانید از استراتژی های زیر جهت آرام نمودن کودک استفاده بفرمایید:
  • کودک را در تماس با پوست خود نگه دارید.
  • برای آرام کردنش به او پستانک دهید.
  • حواس کودک را با بازی کردن، آواز خواندن ، یا رفتن به پیاده روی، پرت کنید.
  • گهواره بچه را تکان دهید.
  • یک برنامه وقت خواب جدید درست کنید که به کودک کمک کند تا راحت به خواب رود .
  • کودکان در روند از شیر گرفتن ممکن است به شدت تلاش کنند که غذا بخورند که بهتر است توازن رعایت شود .
  • اجازه دادن به فرد دیگر برای تسکین دادن و یا تغذیه نوزاد می تواند به طور قابل توجهی استرس برای مادر و کودک را کاهش دهد.
موفق باشید