بدخوابی کودک دو ساله

سلام.پسرم 2 سالشه و به نظر خودم و اطرافیام باهوش و پرانرژیه. مشکلی که من باهاش دارم اینه که خیلی بد خوابش میبره. یعنی 2 ساعت باید بگیرمش تو بغلم تتا بخوابه و همش میخواد پاشه بره بازی کنه درحالی که خوابش میاد. خیلی وقتا هم با گریه میخوابه چون من اجازه نمیدم بره بازی کنه. لطفا بگید چکار کنم.سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام خدمت شما
کودکان معمولا بیش از بزرگسالان نیاز به خواب دارند به طوری که در دوران نوزادی تقریبا 90 درصد اوقات زندگی نوزاد در خواب می‌گذرد.
در حدود ۲ سالگی کودک روزانه به 12 ساعت خواب احتیاج دارد، همچنین در دوران تحصیل نیاز کودک به خواب بین هشت الی نه ساعت در شبانه‌روز است و نوجوانان حداقل هشت ساعت خواب کامل را در شبانه‌روز باید داشته باشند.
چنانچه از میزان تعیین شده کاسته شود مشکلاتی را از نظر جسمی و روانی برای فرد ایجاد می‌کند.
اضطراب‌ها و افسردگی‌های دوران کودکی از مهم‌ترین دلایل بی‌خوابی کودکان است و در عین حال کودکانی که به علت بی‌توجهی پدر و مادر شب‌ها به میزان کافی استراحت نمی‌کنند، با احساس خستگی و خواب‌آلودگی و عدم تمرکز روبه‌رو می‌شوند و در آموختن درس دچار مشکل می‌شوند و حالت بی‌قراری پیدا می‌کنند.
متأسفانه در سال‌های اخیر والدین همراه کودک تا پاسی از شب گذشته بیدار می‌مانند در نتیجه کودک هم به طور غیرارادی با مشکلات عدیده‌ای روبه‌‌رو می‌شود. از مهم‌تریم علل بی‌خوابی کودکان زیر دو سال دردهای انقباضی روده‌ها، مشکلات گوارشی غذا، گوش درد، انگل،‌ محیط پر سر و صدا و پرتنش، عدم مراقبت کافی همه از عوامل بی‌خوابی کودکان زیر دو سال است.
با توجه به مطالب ذکر شده بهتر است ابتدا از طریق مراجعه به پزشک سلامتی کودک چک شود و در نهایت اگر خودتان عادت به دیر خوابیدن دارید بهتر است عادات خواب خانواده تغییر داده شود و اگر اضطرابی در منزل است حذف شود.
متشکرم