دعوا با همسر

باسلام سه ساله ازدواج کردم و یه فرزند یک ساله دارم با همسرم زیاد دعوا و بحث میکنیم هم سن هستیم خیلی لجبازه خیلی دوستم داشت و خودش انتخابم کرده الانم منو دوست داره اما انگار براش عادی شدم من آدم کینه ای نیستم حرفهای سنگینی تو دعوا بهم میزنه ولی معذرت خواهی میکنه و من هر بار سریع میبخشمش بیشترین چیزی که ناراحتم میکنه و ازتون سوال دارم اینه که هربار دعوا میکنیم به من میگه از خونه من برو بیرون و من تابحال قهر نرفتم دوست ندارم مسایل خانوادگیم رو خانوادم بفهمند و کش پیدا کنه و این قضیه رو فهمیده که من قهر نمیرم شده نقطه ضعف من

سوالم اینه هربار بیرون میکنه چیکار کنم چی بگم وقتی نمیرم خیلی به غرورم برمیخوره چندبار بعد از این حرفش رفتم امامزاده نشستم زنگ زده برگشتم هربار میگه غلط کردم برگرد

بیشتر دعوامون هم سر تنبلیش هست واقعا اصلا از جاش تکون نمیخوره و بااینکه آدم کم حرفی هستم اصلا به حرفام دو دقیقه هم گوش نمیکنه و دعوامون میشه

درضمن من ازدواج دوممه. یکبار جدا شدم میدونست و با اینکه مجرد بود و با هم دوست هم نبودیم خودش منو خواست و اونو هم وسط دعوا میکوبه به سرم میگه مطلقه چیکار بکنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
لازمه در مورد مدیریت شرایط بحرانی که در رابطه بوجود میاد با همسرتون گفتگو داشته باشید
با هم دیگه به توافق برسید هر گاه نشانه های خشم رو در همسرتون مشاهده کردید همسرتون موقعیت رو ترک کنه تا کمی هر دو آرام بگیرید حتما در مورد ترک موقعیت  نیاز هست به توافق رسیده باشید تا حمل بر بی اعتنایی یا بی احترامی نباشد
بعد از این که شرایط آرام گرفت در مورد مسئله پیش آمده با یکدیگر صحبت کنید و از تکنیک پیام رسانی کامل بهره ببرید
تکنیک پیام رسانی کامل
۱-حسها و هیجانها به صورت کلامی بیان می شود با زبان بدن منتقل نمی شود
۲-موقعیت رو به طور کامل شرح میدهید تا همسرتون متوجه بشه درمورد چه زمانی و چه موقعیتی صحبت می کنید
۳-از کلمه من در ابتدای  گفتگو استفاده می کنید و در مورد احساستون صحبت می کنید (من خیلی ناراحتم )
۴-فکر پشت احساستون رو بیان می کنید
۵-مسولیت فکرتون رو میپذیرید
۶-خواسته خودتون رو به طور واضح و شفاف و به صورت مثبت بیان می کنید
۷-از همسرتون در آخر تشکر می کنید
به شما توصیه می کنم در آخرهر  روز مسائل و رنجشها رو با یکدیگر عنوان کنید و حل کنید و اجازه ندید این رنجش ها روی هم جمع شود (چون مانند گلوله برفی که از بالای کوه برفی به پایین سرازیر می شود بزرگتر و بزرگتر می شود )
با روشی که شما در پیش گرفتید(سرزنش)نمی تونید تغییری در همسرتون ایجاد کنید
برای تغییر نیاز هست به یک مشاور مراجعه کنید تا یاریگر شما عزیزان باشه