تغذیه برای تناسب اندام

سلام دکتر من باشگاه میرم برای سوزوندن چربی های شکم و پهلو و حجم گرفتن ران و باسن مربی ام بهم گفت که در کنار برنامه ورزشی باید برنامه غذایی رو هم رعایت کنی و به پزشک تغذیه مراجعه کنی تو شهر ما متخصص تغذیه نیست میشه شما لطف کنید راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
میتونید از رژیم های آنلاین معتبر استفاده کنید
حالا از کجا بفهمیم که یک سایت یا پیج اینستاگرامی زیر تظر متخصص تغذیه اداره میشه و کلاه برداری نیست ؟
اگر به شخص یا پیجی برخورد کردید که ادعا میکرد کارشناس تغذیه ست و یا اینکه با هر عنوانی رژیم غذایی میداد، برای اطمینان از متقلب نبودنش:
۱) برید توی سایت نظام پزشکی به آدرس irimc.org
۲) از قسمت "خدمات" گزینه جستجوی پزشک رو انتخاب کنید
۳) یه کادر براتون باز میشه که باید نام و نام خانوادگی اون شخص رو وارد کنید. اگه اون شخص در رشته دانشگاهی تغذیه تحصیل کرده باشه و شماره نظام پزشکی داشته باشه اسمش به همراه عکس و رشته تحصیلیش برای شما نمایش داده میشه. در غیر این صورت به هیچ وجه اعتماد نکنید. هر شخص و پیجی با هر عنوان و مدرکی، از جمله مربی ورزشی، کارشناس تربیت بدنی، فیزیولوژی ورزشی، مربی رسمی فدراسیون، قهرمان جهان در فلان رشته ورزشی!، کارشناس سلامت، مشاور سلامت، محقق تغذیه! ، مهندسی تغذیه!، محقق سلامت، مشاور طب سنتی، دکترای علوم سلامت، چالشی! و .... قانونا حق تجویز رژیم غذایی ندارن
رژیم درمانی کاری تخصصی و در حیطه وظایف کارشناس؛ کارشناس ارشد و دکترای تغذیه است.