از دست دادن ميل جنسی همسر

كسی كه با ديدن فيلم مستهجن ميل جنسيشو از دست داده با چه پروسه درمانی برش ميگردونه؟

همسر من ٣٣ سالشه با ديدن زياد فيلم مستهجن ( شايد حدود ٤ سال مداوم) ميل جنسيشو از دست داده تقريبا، خودش ميگه از نظر روحی تحريک نميشه، حتی اگه از نظر فيزيكی تحريک بشه، رابطه ما الان ماهی يكباره. ميخواستم بدونم روش درمانی و راهی كه روانشناس براش درنظر ميگيره چی و چطور خواهد بود، با دادن اطلاعات درباره اين قضيه شايد بتونم راضيش كنم به دكتر مراجعه كنه، و اينكه همسرم بايد دقيقا به چه نوع دكتری درمانگر جنسی يا روانپزشک مراجعه كنن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

اطلاعات شما متاسفانه کامل نیست. اما اگر ایشان در طی این 4 سال دیدن فیلم پورنو و خودارضایی در هنگام دیدن فیلم را به رابطه با شما ترجیح می دهد، احتمالا دچار مشکل پورنوگرافی شده اند. باید حضوری به همراه شما تحت سکس تراپی قرار بگیرند

موفق باشید