شوره سر در بارداری

سلام خسته نباشید ببخشید من۵ ماهه باردارم موهام ریزش و شوره گرفته حس میکنم دیگه رشدشم کم شده واسه ریزش دکترم بهم اهنو کلسیم داده ولی خب خیلی فرقی نداشته الان شوره هم اضافه شده من یه شامپو خریدم میخواستم ببینم مشکلی نداره استفادش تو بارداری اسمش کلیمبا لافارر ترکیباتشم ایناس

سالیسیلیک اسید، کلیمبازول، اکتوپیروکس، آلفا گلوکان الیگوساکارید، Zn PCA، عصارۀ آلوئه ورا، مورد، رزماری و ویتامین B5 بنظرتون مشکل نداره

واسه رشد موهام بنظرتون چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام لطفاً از شامپوی ضد شوره اطفال مثلاً آیروکس استفاده کنید