سلام

پسر دو ساله ای دارم که موقع ادرار کج ادرار میکنه به سمت چپ طوری که پای چپش خیس میشه و هم سوزنی و بلند ادرار میکنه دو تا دکتر بردم که گفتن یک مدت تب سنج بزنم تا مجرا باز بشه ولی پسرم گریه میکنه و نمیزاره حتی تو خواب هم بی حسی میزنم تا تب سنج بزنم بازم میفهمه و خیلی گریه میکنه حالا گفتن یک مدت طولانی باید تب سنج بزنم اما نمیشه نمیزاره  چکار  کنم؟ آیا روش دیگه ای هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام
کج ادراری در پسران به علت تنگی مجرای ادراری است که یا مادرزادی ویا از عوارض ختنه کردن یا عفونتهای مکرر ادراری است. در موارد خفیف گشاد کردن آن توسط مادر با کمک وسایلی مثل تب سنج در خانه انجام میشود. و در موارد شدید توسط پزشک با کمک وسایل مخصوص. اگر خودتان موفق به انجام آن نشدید به جراح یا اورولوگ کودکان مراجعه نمایید.