سلام خسته نباشید من ۲۴ هفته و سه روز هستم دکترم بهم قرص فلوکونازل ۴ تایی دوز ۱۵۰ دادن هفته ای دوتا ،ولی متوجه شدم منع مصرف در بارداری داره الان باید چیکار کنم جایگزینی نداره؟یعنی عفونت من خیلی زیاد بوده که اینو دادن ؟خارش خیلی کم دارم و گاهی ترشحات زرد رنگ

پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
درصورت لزوم میتوان در بارداری استفاده نمود، زیرا عدم درمان عفونت شما منجر به زایمان زودرس و سایر عوارض در دوران بارداری خواهد شد.