مشکل پرده بکارت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 147 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من تازه ازدواج کردم پردم از نوع حلقوی همراه با خونریزی اول اینکه اصلا تشخیص نمیدیم که کجا باید دخول انجام شه سوراخ مجرای ادرار و واژن نزدیک به همن و اصلا دخول انجام نمیشه انگار فقط واژنو هل میده عقب و دردناکه اما تو نمیره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل فروشنده وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز تشخیص سوراخ مجرای ادرار از ورودی  واژن واضح و مشخص است ورودی سوراخ واژن بالای ناحیه  مقعد قرار گرفته است اگر مشکل تشخیص دارید باید به پزشک مراجعه نمایید تا حضوری کامل توضیح داده شود موفق باشید

تجربه شما

سلام . عزیزم خب محل خروج خون پریودی باید دخول انجام بشه . سعی کن ا|آرامش خودتو حفظ کنی ... و همسرت اول باهات معاشقه داشته باشه تا بدنت آماده بشه میتونی یکمی اطرافشو از کرم مرطوب کننده یا ژل مخصوص بزنی که لیز بشه و دخول راحت تر باشه