سلام. من ۲۷و همسرم ۳۷سالشه

۱۱ساله که ازدواج کردیم دو تا بچه داریم. در این ۱۱سال همسرم دو بار به صورت تلفنی خیانت داشت که اولین بار حدود ۹ سال پیش و دومین بار حدود ۶ سال پیش بود. از ۶ سال پیش تا الان من دیگه چیزی ازش ندیدم ولی خیلی زیاد نسبت بهش حساس شدم و شکاک نمیدونم دست خودم نیست ولی با هر جنس مخالفی حرف میزنه حساس میشم بارها بهم قول داده قسم خورده همش با من حرف میزنه و میگه هیچی نیست و دیگه دست به اون کارا نمیزنه شغلش آزاده و در مغازش یک فروشنده خانم که از نظر رفتاری خیلی خیلی با مردها راحته و صمیمی حرف میزنه.با اینکه میدونم شوهرم رعایت میکنه ولی بازم هر وقت میره مغازه و میاد من حالم بد میشه بهم میریزم. هر کاری میکنم که حواسم پرت بشه بهش فکر نکنم اصلا نمیتونم. لطفا راهنماییم کنید درضمن ۱۰ ماه از زایمانم میگذره و احساس میکنم یکم افسردگی بعد زایمان گرفتم ؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
عدم فراموش کردن اتفاقی که افتاده و درگیری مداوم ذهنی تون نتها به رابطه کمک نمیکنه بلکه میتونه باعث ایجاد احساس ناامنی در شما و همسرتون بشه.
اینکه شما مدام با افکار ناخوشایند درگیر هستید مساله ای هست که باید در خودتون حلش کنید.
قدم اول سعی کنید حتی اگر افکار منفی با شدت تمام به شما هجوم اوردن به هیچ عنوان با همسرتون در میان نگذارید.
بخشش و فراموش کردن لغزش همسرتون رو اگر به تنهایی نمیتونید مدیریت کنید حتما به مشاور مراجعه کنید
افکار منفی تون رو بنویسید و سعی کنید با بخشی منطقی که زندگی شو بهتر میشناسه و میدونه همسرش بر قولی که داده پاینبده پاسخ بخش منفی رو بدید
و جعبه نگرانی درست کنید و تمام چیزهایی که اذیتتون می کنه بنویسید اونجا نگه دارید اگر بعد یک هفته مراجعه به جعبه هنوز اون فکر براتون دغدغه بود بعد در مورد با همسرتون گفتگو کنید