قرص ریسپریدون برای کودک

با سلام پسر ۴ ساله ای دارم که بشدت از دفع مدفوع خود میترسه و اضطراب داره بطرزی که این اضطراب روی همه جنبه های زندگیش تاثیر گذاشته دکتر براش روزی ۱/۴ قرص رسپریدون ۱ رو تجویز کرده. بنظرتون برای اضطراب اختلال دفعی مناسبه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
وقتتون بخير و آرامش
دوست عزيز داري تجويز شده توسط روانپزشك تجويز داده ميشود و نظر ايشان محترم مي باشد اما جنبه هايي از اضطراب با تغيير رفتار والدين و بازي هاي ويژه كودكان برطرف خواهد شد؛ بنابراين توصيه ميكنم از كلاسهاي بازي درماني ويا كارگاههاي مادروكودك تحت نظر روانشناس استفاده نماييد تا هردو كنار هم آرامش را تجربه و اضطراب دلبندتان از بين برود.