رابطه محافظت نشده

اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

من قرص ال دی میخورم برای کیستم،که یک شب یه قرص شماره 17رو نخوردم تو این بین رابطه کاملا محافظت نشده (پرخطر پر خطر) داشتم یکبار، حالا سوالم اینه یعنی اثر این قرصهای ال دی با ی شب نخوردن رفته و احتمال بارداری هست؟

من اولین بار هست که ال دی میخورم و تجربه ای ندارم اگه چیزی میدونید راهنماییم کنید

البته من اون قرص رو خوردم ولی چون مریض بودم بعد یه ربع تا نیم ساعت بالا آوردم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر از روز اول سیکل استفاده کرده اید مشکلی ندارد و به محض به یاد آوردن قرص فراموش شده را میل کنید البته همه روشها درصد شکست دارند. اگر تاخیر داشتید آزمایش بارداری انجام دهید.‌روز خوش