سلام من هفته 36 بارداری هستم چند روزی هست جنینم حرکاتش زیاد شده پریشب دکتر رفتم نوار قلب گرفتن گفتن به خاطر حرکات زیادش بهت آمپول و سرم میزنیم تا حرکاتش کم بشه و دوباره نوار قلب بگیریم این نوار قلب نرمال و یکسان نیست.

که بعدش گفتن خوبه

دوباره امشب جنینم خیلی تکان میخوره.

 البته بگم عین این دوباری که خیلی تکون خورده قبلش عصبانی شدم و استرس راشتم.

علتش ممکنه این باشه یا دلیل دیگه ای داره و خطرناکه؟

با زیاد تکان خوردناش زیر دلم درد میکنه و تند تند میرم دستشویی اما آرام که میگیره آرام میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام علایم شما به خاطر استرس است اما به خاطر تکرار ادرار آزمایش ادرار بدین