باسلام.من یه دختر 3 ساله دارم.میخوام برای بارداری دوم اقدام کنم.ولی خیلی دلم میخواد تعیین جنسیت فرزند انجام بدم.برای پسر.لطفا راهنمایی کنید.اگه مرکز خوبی میشناسید و یا هر اطلاعاتی ممنون میشم
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

با سلام روش هایی برای تعیین جنسیت وجود دارد از جمله 1. روش تغذیه ای 2. روش زمان بندی مقاربت 3. روش تعیین میزان اسپرم 4. روش نشاندار کردن لیزری گامت ها 5.روش PGD-IVF با تشکر