کیست فولیکولی

سلام خسته نباشید..من سه ماهه که متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم البته پریودام منظمه.. من ماه قبل لتروزل مصرف کردم و کیست فولیکولی آوردم..این ماه که روز دهم سیکلم رفتم سونو دکترم گفت کیست برطرف شده و فولیکول ۲۲ و ۱۸ دارم..ممکنه تا موقع آزاد شدن اینا تبدیل به کیست بشن یا نه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر در مرکزی معتبر تحت درمان باشید و قبل از مصرف دارو بررسی های لازم را انجام دهید مشکلی ایجاد نمیشود. اندازه کیست مهم است بهتر است با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش