ترک قرص ترامادول

سلام خسته نباشید نامزد من قبلا قرص ترامادول مصرف میکردن که ترک کردن دیدم که قرص وگادول مصرف میکنن الان که وگادول بیشتر از ترامادول ساخته شده و قرص تاخیری هستش ما رابطه نداریم که ایشون نیاز به قرص تاخیری داشته باشن احتمال داره به خاطر ترامادول مصرف کنن وگادول رو ؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده و اعتیاد

سلام عزیزم باعرض پوزش از تاخیر در پاسخدهی ترومادول داروی مسکن قوی ومخدر خطرناکی هست که بشدت اعتیاداور هست که بیماران بعد استفاده به کاهش وزن وتشتج مبتلا میشوند ودرمانش با راهکارهای علمی وجلسات روان درمانی هست وقرصی که اعلام کردی قرصی که موقتا عملکرد جنسی را بهبود میبخشه ولی در دراز مدت پیامد سختی به همراه دارد بهرحال عود بیماری اعتیاد اجتناب ناپذیر هست وممکنه برانگیزانی برای مصرف ترومادول بود ولی درنهایت با شک نمی توانیم درمورد یه فرد قضاوت کنیم پیشنهاد من جلسه حصوری مشاوره هست که با کمک مشاور از باقی مسایل وچرایی مصرف ان مطلع شوید ما درکنارتان هستیم موفق باشید