تیتر بتا و احتمال دوقلو بودن

سلام وقت بخیر ، من ای وی اف انجام دادم با جنین بلاست یا همون پنج روزه که روز دهم با احتساب روز انتقال جنین ، بتای من ۸۵ بود که من ۵ تا ۷روز زودتر از موعد مقرر آزمایش دادم با فرض این بتا چقدر احتمال دوقلویی برای من وجود داره؟ بتا رو ۴۸ ساعت بعد تکرار کنم یا منتظر شم در تاریخ مقرر از طرف دکترم انجام بدم؟ درضمن جنینای من دوتا بودن و جنین شناس گفتن وضعیت و رشدشون خیلی عالیه ، ممنون میشم جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زايمان

با سلام
به هر حال جواب بتای شما مثبت است
صبر کنید و در زمان مقرر ازمایش را با فاصله ۴۸ساعت تکرار کنید