من قبل از بارداری توی ٦ سال زندگی زناشوييم هميشه رابطه جنسيم با كمی درد بوده ارگاسمم از طريق لمس و فشار به ناحيه پرينه بوده و در غير اين صورت ارگاسم نميشم

الان هفته ٣٣ بارداری ام و دكترم ميگه فقط بايد طبيعی زايمان كنی

اما من ميترسم بخاطر برش يا پارگی پرينه بعدا توی ارگاسمم مشكل داشته باشم و نتونم به ارگاسم برسم

ميخواستم بپرسم ممكنه اين اتفاق بيفته؟

شكل من اينه كه به دليل اينكه فقط با لمس پرينه ارگاسم ميشم از زايمان طبيعي و برش اين ناحيه ميترسم تكليف من چيه؟ آيا ترس من طبيعيه؟رآيا اصلا همچين چيزي ممكنه اتفاق بيفته كه من بعدا نتونم ارگاسم شم؟راه كار شما برای من چيه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
داشتن درد در نزدیکی به دلیل انگیزش ناکافی صورت می گیرد و زایمان طبیعی با توجه به شرح حال شما، (درصورت نداشتن مشکل مامایی و زنان) مشکلی در رابطه جنسی و ارگاسم شما نخواهد داشت.
ترس شما طبیعی می باشد، در هفته های پایان بارداری میتوانید تصمیم نهایی برای نوع زایمان بگیرید.
می توانید از ماماهمراه (دولا) برای زایمان طبیعی کمک بگیرید و با آموزشهای این افراد، زایمان بدون بخیه را تجربه نمایید.