با سلام.  من هفته هشتم بارداری هستم.دختر هفت سالم روز چهارشنبه سوم بهمن با دوستش بوده که روز جمعه دوستش آبله مرغان شده و دون زده.یعنی دو روز قبل بروز جوشها باهاش بوده. ممکنه دخترم ناقل باشه برای من یا خودشم بگیره؟ الان که هشتم بهمنه من برم آزمایش بدم معلوم میشه هست ویروسش تو بدنم یا نه؟ اینکه ماسک و رعایت بهداشت میتونه اثرگذار باشه در منتقل نشدن ویروس از دخترم اگر داشته باشه؟خواهش میکنم سریع جواب بدید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل استاد دانشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
دخترتان ممكن است بيماري را بگيرد بهتر است در دوهفته ايتده از دخترتان دور باشيد.
توصيه ميشود با متخصص عفوني مشورت كنيد تا ازمايشات لازم از نظر بررسي سطح انتي بادي بر ضد واريسلا را برايتان درخواست كند
اغلب افراد بزرگسال در طي عمرشان با اين ويروس مواجه شده اند و بر ضد واريسلا ايمني دارند و بنابراين در طي تماس هاي بعدي به بيماري مبتلا نخواهند شد.