منافذ باز پوست

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 423 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . پوستم منافذ بزرگ داره و کدر شده و باعث شده سنم بالاتر نشون بده آیا با لیزر درست میشه؟ چقد تاثیر داره؟روش دیگری جز لیزر که بتونه همون اندازه تاثیر داشته باشه هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام درمان منافذ پوست با لیزر ، میکرونیدلینگ یا با آر اف فرکشنال امکان پذیر است و درمان دیگری ندارد

تجربه شما

متشکرم بابت پاسخگویی.قصد دارم انجام بدم امیدوارم نتیجه بگیرم