سلام

من قبل از بارداری توی ٦ سال زندگی زناشوييم هميشه رابطه جنسيم با كمی درد بوده ارگاسمم از طريق لمس و فشار به ناحيه پرينه بوده و در غير اين صورت ارگاسم نميشم

الان هفته ٣٣ بارداری ام و دكترم ميگه فقط بايد طبيعی زايمان كنی

اما من ميترسم بخاطر برش يا پارگی پرينه بعدا توی ارگاسمم مشكل داشته باشم و نتونم به ارگاسم برسم

ميخواستم بپرسم ممكنه اين اتفاق بيفته؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
نگران نباشید. اگر افزایش وزن مطلوب داشته باشید، در این مدت ورزشهای دوران بارداری را انجام داده باشید، در مرکز معتبری برای زایمان اقدام کنید در آینده مشکلی نخواهید داشت. روز خوش