سلام پسرمن توی هفت ماه است و دور گردنش جوش ریز زدالبته یه قسمت هایی از پوستش نه کل گردن نمیدنم چون شیر میخورد گردنش روی دستم بود عرق میکرد زدن یا بعد از پوشیدن یه لباس بافتنی. زیاد جدی نگرفتم تا اینگه بعد از جوش ها پوستش قرمز شد و بعد سفید الان جاشون سفید شده و نگرانم.دکتر پوست بردم گفت اگزما است و پماد داد اما الان احساس میکنم جاشون بیشتر شده ممکنه به خاطر دارو باشه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

اگزما، خشکی پوست،مصرف زیاد از حد کورتونهای قوی میتواند لکه های سفید به جا بگذارد