کنجکاوی پسرم

یک پسر 8 ساله دارم یک وقتایی که با همسرم تو اتاقیم و حرف می‌زنیم پسرم یواشکی میاد میخواد ببینه چی میگیم. به نظرتون این کارش طبیعیه یا نه؟ چیکار کنم این کارو نکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام ،

از اعتمادتون به نی نی سايت سپاسگزاريم.

دوست عزيزم ابتدا بايد يادآور بشم كه معمولا كنجكاوی در تمام بچه ها وجود دارد و ممكن است شدت آن متفاوت باشه و دلايل متفاوتی هم داشته باشد گاهی بخاطر وابستگی و ترس، گاهی كنجكاوی جنسی و ...

اما با توجه به توضيحات شما ؛نكته ای كه بايد توجه داشته باشيد اينست كه كودک را بايد با حريم شخصی و خصوصی  آشنا كنيد و به او يادآور شويد كه اتاق شما و همسرتان حريم شخصی شماست  زمانيكه ميخواهيد با فرزندتان در اين زمينه صحبت كنيد احساستون را  بيان نماييد كه ناراحت ميشويد وقتی متوجه ميشويد كه وارد حريم شخصی شما شده است به جای اينكه رفتارش را قضاوت كنيد.

اميدوارم نكات زير راهگشا باشد.