سلام خسته نباشید،این مشکل یکی ازدوستان من هست ایشون پدرشون بیکار هستن و هیچوقت تمایلی به کارکردن نداشتن هر چند وقتی به سراغ کار میرفتن و پس از مدت کوتاهی اون کارو ول میکردن در تمام۲۰ سال زندگی مشترک با داشتن۳ بچه این آقا تن به کار ندادن و تمام مخارج زندگی رو خانوم خونه با کارگری تامین میکنه حتی تا پای طلاق هم رفتن، حتی به مدت یکماه بی خانمان و چادرنشین شدن ولی این آقا هیچ تغییری نکرده و به خودش نیومده که تلاشی بکنه، این بار همسر این آقا بطور جدی قصد جدایی داره، از طرفی دوست من به عنوان فرزند این خانواده خیلی پریشون و نگرانه از طرفی دلش به حال پدرش میسوزه و نمیدونه چطور میتونن بهش کمک کنن تا دست از بیعاری و بیخیالی برداره و از طرفی طلاق رو حق مادرش میدونه اونم بعد سالها تحمل مشکلات و حتی دست بزن پدرش، ولی میترسه بعد طلاق مادرش به فکر ازدواج مجدد بیوفته و خودش و خواهرش نتونن تو خونه احساس امنیت کنن با مردی که غریبه است، ممنون میشم راهنمایی کنید و بگید آیا راهی هست که این زندگی نجات پیدا کنه و اون آقا اصلاح بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شرایط سختی برای خانواده ایجاد میشه وقتی رکن اساسی خانواده یعنی پدر از زیر بار مسولیت شانه خالی می کنه همه افراد خانواده درگیر این مسئله خواهند شد
در رابطه با نجات پدر خانواده اگر خود انسانها درصدد تغییر نباشند هیچ کسی نمی تونه کمک کنه فرایند تغییر سخت و طاقت فرساست که نیازه به انرژی و انگیزه بالایی داره
حتی اگر مادر بخواد به خاطر فرزندان به این رابطه ادامه بده نیاز هست به کمک یک مشاور خودمراقبتی رو فرابگیره والا از پا درمیان
به دوست شما حق میدم نگران پدر باشن و همین طور ترس از آینده مادر و خودشون اما این توصیه رو به ایشون دارم دوست عزیز به هر حال شما ازدواج خواهی کرد و مستقل خواهی شد و برای همیشه که با مادر زندگی نخواهی کرد بعد از رفتن بچه ها مادر دیگر شانسی برای زندگی بهتر و آرام تر نخواهدداشت چون جوانی سابق رو نداره پس اجازه بدن به کمک یک مشاور اگر این زندگی شانسی برای بهبود نداره مادر بتونه تصمیم بهتری رو اتخاذ کنه