سلام خسته نباشید من پلی کیستیکم این ماه از شب ۵ سیکلم شبی ۳ تا لتروزول خوردم شب ۷-۸ هم گونال اف زدم شب ۸_۹_۱۰ هم منوتروپین زدم.

من شب ۹ سیکلم پاک شدم اما روز بعد دوباره خونریزیم شروع شد کامل قرمز هست و دردهای پریودی هم دارم میخوام ببینم چرا این ماه اینطور شدم یه ساله اقدامم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مصرف داروهای هورمونی، تغییرات هورمونی، ضخامت نامناسب آندومتر، پولیپ.....میتواند از دلایل آن باشد. جهت بررسی بیشتر با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش