دفع زیاد کودک یک ساله

26 بازدید 1 تبادل تجربه

پسرم چند روز دیگه یکسالش میشه. روزی چهار پنج بار دفع داره. لاغر هم هست. علتش چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، عادات روده ای از ابتدای تولد شروع ميشه و با تغذيه و داروهای مختلف قابل تغييره، جهت بررسی علت کمبود وزن، بررسی و شرح حال و معاینه كامل تری لازم است.

تجربه شما

کم خونی و عفونت ادراری نداره وزن تولدش 2700 بود الان که یکسالشه 9200.دفع زیاد میتونه علت وزن نگرفتن باشه؟چون هر وعده غذایی که بهش میدم یکساعت بعدش دفع داره