سلام

همسرم مرد خوبیه من هم خیلی براش مایه میذاشتم همه جوره ولی وقتی به مشکلی میخوریم همیشه من میرم جلو نذاشتم تا حالا زندگیم سرد بشه، توی کل زندگی و همچنین روابط خصوصی فوق‌العاده گرم و عاشقانه برخورد میکنم. چندباری از موضوعی ناراحت شدم یا دلم شکست کاملا یا بی محلی می‌کنه یا اگر صحبت کنم و بخوام واضح کنم دست پیش می‌گیرد و چنان عصبانی برخورد می‌کنه که فقط من کوتاه بیام اصلا ذره‌ای دلجویی نمیکنه. برای همین تصمیم گرفتم منم یک مدت سرد برخورد کنم، تاحالا هیچ جوابی نگرفتم و میترسم با ادامه این روند واقعا زندگیمون سرد و آسیب زا بشه. چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم رضایت و خرسندی دو جانبه در روابط زناشویی در بافت میان فردی شما و همسرتان شکل میگیرد که یک سر این پیوستار رفتار های ایشان است. پس برای احساس خوشبختی و رضایتمندی در شما ایشان هم باید تلاش کنند و همانطور که شما با انگیزه از خود گذشتگی میکنید و نگران ناراحتی ایشان هستید از همسرتان هم چنین انتظاری میرود. زیرا اگر این تلاش ها یک سویه باشد شما به مرور دچار سرخوردگی و خشم میشوید و به مرور به این سبک زندگی و روابط عادت میکنید و خواسته ها و انتظارات خود را فراموش میکنید و کم کم عزت نفس خود را از دست میدهید و در نهایت این رابطه به شکست می انجامد. باورداشته باشید که این حق شماست که مانند همسرتان رضایت را تجربه کنید . پس در اولین فرصت بنشینید و با همسرتان صحبت کنید. از خواسته هایتان بگویید و از لزوم تلاش دو طرفه برای خوشحالی و رضایتمندی دو طرفه. شما هم به همان اندازه در این‌ زندگی مهم هستید که ایشان. پس از حق خود نگذرید. و با احترام از ایشان بخواهید که به خواسته های شما توجه کنند. توضیح دهید که برای حفظ زندگی زناشویی باید دو طرفه تلاش کنید و تلاش یک سویه محکوم به شکست و ناکامی ست. حرف های ایشان را هم بشنوید و به یک توافق برسید. در نهایت اگر لازم شد از یک زوج درمانگر کمک بگیرید. موفق باشید.