قرص جلوگیری از بارداری

28 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من رابطه محافظت نشده با همسرم داشتم دخول خیلی سطحی بود بعد از این به فاصله ۴ ساعت دوتا قرص ال دی و فرداش هم دوتا دیگه خوردم احتمال بارداری نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
روش مصرف شما اشتباه بوده است
برای مصرف ال دی بصورت اورژانسی هربار باید 4 عدد مصرف گردد.در صورت عدم پریود حتما آزمایش انجام دهید

تجربه شما

سلام خسته نباشید

ببخشید من 26 اردیبهشت بعد از یک سال قرص ال دی خوردن رو شروع کردم و بعد از یک هفته چندین بار رابطه محافظت نشده داشتم اصلا جلوگیری نداشتیم ولی  من هرشب سر ساعت قرصم رو مصرف میکنم و قرص دیگه ای هم مصرف نکردم که تداخل داشته باشه جز قرص تیروییدم خیلی معذرت میخوام امروز روی لباس زیرم لکه صورتی دیدم  و اینم بگم که من سابقه کیست دارم پلی کیستیکم و چند ماه گذشته خیلی با تاخیر پریود میشدم  آیا امکان حاملگی وجود داره؟ توروخدا جوابمو بدید

@noremah

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما خیر نگران نباشید اگر یک بسته قرص را کامل مصرف کنید خیر احتمال بارداری وجود ندارد موفق باشید.