امکان بارداری

46 بازدید 1 تبادل تجربه

من 22 آذر ماه که پریودم تموم شد صبحش رابطه داشتم و نامزدم مطمئن بود که اسپرمشو داخل واژنم نریخته.چند وقت بعد سر یه مسائلی من بهم ریختم و 30 تا قرص متفورمین خوردم. دی ماه 10 ام پریود شدم و الان هم احساس پریود بودن رو دارم چون هم سینه ام به شدت درد میکنه هم گر گرفتگی دارم اما همش توهم میزنم که باردار باشم. میخواستم بدونم ممکن در زمان بارداری پریود شد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

مشکل شما از عوارض مصرف زیاد قرص متفورمین است و احتمال بارداری ضعیف است اما اگر تا ۱۰ روز دیگر  پریود نشدید آن وقت برای اطمینان تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.

تجربه شما

سلام خانم روز خوش خداروشکر دیروز پریود شدم.ممنون از پاسخگوییتون🌹🌹