باسلام. دختری 4 ماهه دارم خیلی خوابش کم است خصوصا شب ها اصلا نمیخوابد و مدام میخواهد بازی کند.  واقعا خسته شدم نمیدونم علت کم خوابی اش چیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز یعنی روز می خوابد و شب نمی خوابد؟ شرح حال شما  ناقص است.
کودک به مرور که بزرگ می شود ساعات خوابش هم کمتر می شود. اگر در طول روز و ساعات پایانی عصر می خوابد بنابراین شب دیرتر می خوابد و نیاز به بازی دارد و طبیعی است. ولی اگر بطور کلی بی خواب است عواملی می تواند دخیل باشد مثل بیماری شامل دل درد، گوش درد و... ، نامناسب بودن محیط خواب اعم از نور و دما و همچنین لباس نامناسب کودک، گرسنگی ، کثیف بودن پوشک و...