با عرض و خسته نباشيد خدمت شما

خانومي ٢٥ ساله هستم سه سال ازدواج كردم يه بارداری پوچ داشتم و اينكه دو رحم دارم . بعد از دوسال اقدام طبيعی قرار شد كه اين ماه تحت درمان با iui بشم.

همسرم حدود يكسال پیش آزمایش اسپرم دادن ۵۸ میلیون بود و در این فاصله بیماری پرکاری تيروئيد گرفتن و از لحاظ جسمی خيلی لاغر و ضعيف شدن

و دوباره الان كه تصميم به iui داشتيم و دوباره آزمايش رو تكرار كرديم تعداد اسپرم ٧ ميليون شده

اين اتفاق طبيعی است؟!

واينكه حداقل تعداد اسپرم برای iui چند بايد باشد؟!

با اين تعداد آيا ميشود نتيجه دلخواه گرفت؟!

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله این اتفاق طبیعی است  باید تعداد اسپرم بالای ۲۰ میلیون باشد تا طبیعی تلقی شود به هرحال باید پروسه درمانی خود را تحت نظر پزشک مرکز تخصصی ناباروری ادامه دهید تا نتیجه بگیرید موفق باشید.