حرکت شیرخوار شش ماهه

دخترم شش ماهش تمام هست دندون در نیاورده ولی لثه اش می خاره

اگه مامی نباشه خیلی سعی میکنه که به دمر بخوابه تا نود درصد هم انجام میده

وقتی خوابیده سرش رو به اطراف میچرخونه وقتی رو شونه ام هست میتونه صدا رو دنبال کنه و سرش رو بچرخونه

وقتی خوابیده پاهاش رو تکون میده ولی سعی نمیکنه با دست بگیرشون و اینکه وقتی سر پا نگهش میدارم اصلا پاهاش رو سفت محکم نگه نمیداره تو زانو خم هستن

اطلاعات تکمیلی

سن ٣۴ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

حرکاتی که توضیح دادید تماما طبیعی است برای سنش غیر از اینکه در این سن باید تحمل وزن خود را داشته باشد.