با سلام و خسته نباشید خدمت شما.من ۲۱ سالمه و دو تا بچه دارم پنج ساله ازدواج کردم و مشکلم اینه که بیشتر وقتا بعد از رابطه جنسی بی حالم انقد که حتی اگه جایی دعوت باشم نمیتونم برم کارای روزمره رو نمیتونم انجام بدم استخوان درد شدید و سنگینی در سرم احساس میکنم دلیلش میتونه چی باشه قبلا شاید از ده باز رابطه یکبار این مشکل رو داشتم ولی الان از هر سه رابطه یکیش اینجوری میشم و خیلی سختمه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، سست شدن و بیحالی و خوابالودگی بعد از رابطه جنسی و تجربه ارگاسم امری کاملا طبیعی است،اما اگر این مساله جدیدا شدیدتر شده و یا با علائم دیگری همراه است، شاید لازم باشد به لحاظ جسمانی یک چکاپ کامل شوید و آزمایشاتی شامل کم خونی، مشکلات تیروئید، سطح ویتامینهای بدن برای شما درخواست داده شود، و در صورت عدم وجود مشکل در معاینات و آزمایشات، نگران نباشید، و خواب منظم و استراحت کافی و تغذیه مناسب داشته باشید( نگهداری از دو کودک کم سن و سال انرژی فرد را تحلیل می برد.) و از مکملهای ویتامینی موجود در بازار مثل فارماتون یا welwomanاستفاده کنید.