اقدام بارداری با کیست ریز

333 بازدید 2 تبادل تجربه

من کمی تنبلی تخمدان و کیست ریز دارم اقدام به بارداری کردم بدون تجویز دارو می تونم باردار بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام..
در صورتی که تخمک گذاری داشته باشید امکان بارداری دارید.‌‌و این بستگی به شدت مشکل شما دارد..معمولا در سندرم تخمدان پلی کیستیک تخمک گذاری به طور منظم صورت نمی گیرد...بدون مصرف داروی تحریک تخمک گذاری هم احتمال باروری دارید ...با توجه به سنتان می توانید ابتدا تلاش برای باروری بدون دارو داشته باشید ودر صورت عدم بارداری جهت بررسی و کمک به باروری مراجعه کنید..

تجربه شما

سلام خسته نباشین ببخشید سوالی داشتم من از چند ماه پیش مشکل پریود نامنظم رو داشتم سونوگرافی انجام دادم و معلوم شد تخمدان پلی کیستیک و تنبلی دارم برام قرص گلوکوفاژ و دوفاستون تجویز کردن و برام آزمایش هورمونی نوشتن که هورمون پرولاکتینم بالا و روی 41 بود و قرص بروموکریپتین رو برام تجویز کردن از تاریخ 4 فروردین هفته ای دوبار هربار نصف قرص بروموکریپتین رو مصرف کردم و الآن تقریبا 20 روزه که پریودم البته الآن با مصرف کپسول مفنامیک اسید خونریزیم کمتر شده از یه ماه پیش اقدام به بارداری کردم که موفق نشدم میخواستم بدونم آیا این ماه که پریود طولانی داشتم شانسی برای بارداری دارم و برای بارداری هرچه سریع تر باید چیکار کنم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

تنبلی تخمدان و کیست ریز دارم من آذر ۲۸ روز از پریودم گذشت دی ماه دوبار پریود شدم اولین پریود که تموم شد قرص خوردم بعد چهار روز قطع کردم بعد سه روز دوباره پریود شدم بعد یه هفته لکه قهوای داشتم