درمان موهای زائد

سلام

من سوال داشتم

من متاسفانه به شدت موی زائد دارم خیلی شدیده و قبلا من کیست تخمدان هم داشتم اما دیگه درمان نکردن فکر کردم از بین رفته پریود نامنظمی هم دارم

بخاطر موهای زائدم لیزر ۷ جلسه رفتم اما اصلا جواب نگرفتم شاید ۱۰٪ جواب داد

میخواستم ببینم من دوباره درمان کیستم رو شروع کنم موهای زائدم میریزه یا باد باز برم لیزر؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل daneshjoo وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
در این سندرم، ابتدا باید درمان کیست تخمدان خود را انجام بدید، پس از درمان طی دوماه، لیزرتراپی خود را شروع نمایید‌.