پریود نشدن با قرص اورژانسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 86 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام یک پسر 9 ماهه دارم از ماه دوم بعد زایمان پریود میشدم تا 3ماه بعد دیگه پریود نشدم تا ماه پیش که قرص اورژانسی خورم بعد یک هفته پریود نشدم این ماه هم پریود نشدم . دلیلش چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در دوران شیردهی به علت تغییرات هورمونی نظم پریودی خانمها ی شیرده به هم می ریزد و این مسئله طبیعی است اما  اگر از مصرف قرص اورژانسی شما بیشتر از سه هفته گذشته است بهتر است برای اطمینان تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.

تجربه شما

تست بارداری دادم منفی بود