از بین بردن نفخ

سلام و عرض خسته نباشید .

خواهرم حدود یک ماهه که رژیم گرفته و ۱۹ سالشه ، اما گاهی شکمش بسیار نفخ می‌کنه و باد می‌کنه .

لطفاً راهنماییم کنید که چیزی برای از بین بردن نفخ خوبه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

درمان نفخ شکمی :
راه های زیادی برای حل مشکل نفخ شکمی وجود دارد:
رعایت رژیم غذایی مناسب. قدم اول و مهمترین راه حل دوری کردن از غذاهایی است که موجب تشدید نفخ در شما می شود. اگر حس می کنید با مصرف غذایی خاص دچار نفخ می شوید، پس بهتر است آن را مصرف نکنید. از جمله این مواد می توان به کلم، پیاز، حبوبات و چیپس نام برد.
سیمتیکون. دارویی که می تواند موجب کوچک شدن حباب های گاز و حل شدن آنها در مواد درون روده شود. اما مصرف این دارو به تنهایی معمولا راه حل کافی نیست.
شارکول فعال. این دارو نیز در برخی مطالعات موثر بوده است در حالی که در برخی دیگر، چنین چیزی اثبات نشده است.
Beano. به عنوان یک داروی ضد نفخ شناخته می شود. بیماران معمولا این دارو را خودسرانه مصرف می کنند. مخصوصا همراه با غذاهای نفخ آور مانند لوبیای پخته شده.
اگر مشکلات نفخ ناشی از بهم خوردن نظم باکتری های روده باشد. یعنی فلور طبیعی روده از بین رفته باشد. ممکن است یک دوره دو هفته ای مصرف آنتی بیوتیک زیر نظر پزشک، برای درمان نفخ موثر باشد.
بیسموت ساب سالیسیلات. این دارو می تواند بوی بد ناشی از هیدروژن سولفید را از بین ببرد