صدای روده

سلام من روده هام خیلی خیلی صدا میده. شکمم هم درد نمیکنه. چه قرصی بخورم خوبه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. صدای روده ناشی از نفخ روده است.
اگر فقط صدای روده دارید اما شکم درد یا تب یا اسهال یا یبوست همراه ان ندارید بهتر است از لحاظ تغذیه ای نکاتی را رعایت کنید.
ابتدا از مصرف غذاهای نفاخ بپرهیزید
اگر بدنبال مصرف شیر دچار نفخ و صدای روده میشوید ابتدا بهتر از از شیر گرم استفاده کنید و در صورت ادامه این روند و عدن بهبود جهت بررسی برخی آنزیم ها به پزشک مراجعه کنی .
مصرف سبزیجات آب پز شده یا پخته شده از این حالت شما میکاهد.
از مصرف حبوبات و غذاهای نفاخ بپرهیزید
اگر حس میکنید بعد از خوردن غذاهایی خاص، بیشتر دچار این اختلال میشوید، بهترین راه پرهیز از مصرف آنها و یا کمتر نصرف کردن آنهاست.
داروهای ضد نفخ خوراکی و یا حتی گیاهی بدون نسخه در داروخانه ها موجود هستند که میتوانید بصورت آزاد تهیه کنید اما مهمترین کار رعایت غذایی است.
اگر صدای روده با نفخ زیاد و یا تب و یا اسهال و یا یبوست و یا استفراغ و یا دل درد همراه هست حتما باید به پزشک مراجعه کنید تا ازمایشهایی برای شما درخواست شود.