سلام شوهرم دو ماه پیش محل کارش حادثه دیده عملش کردن، داخل دهانش کلی بخیه خورد گوشه ابروش بخیه زدن،پلاتین داخل صورتش گذاشتن، حالا پزشکی قانونی زیر چهار در صد براش دیه کامل رو زده، شوهرم چشماش درد میکنه بعد اون حادثه،یه باد میخوره صورتش درد میگیره، مثل قبل هم نمی تونه کار کنه،یعنی این همه بدبختی دیه اش ده تومن نیست، ما باید الان چه اقدامی کنیم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. دیه مقرر توسط پزشکی قانونی تعیین و به دادگاه اعلام می شود و در جراحات سر و گردن معمولا دیه چند برابر سایر اعضای بدن است و اگر این موضوع مربوط به دو ماه پیش است قاعدتا پزشکی قانونی باید طول درمان مناسبی تعیین تا وضعیت شخص مشخص شود و نهایت امر دیه قطعی را اعلام نماید.

2. اگر دیه بصورت قطعی مشخص شده ظاهرا با این تفاسیری که اعلام کرده اید کم لحاظ شده البته تا پرونده مطالعه نشه نمیشه نظر قطعی داد با این حال تنها چاره شما اعتراض به نظریه پزشکی قانونی در فرجه یک هفته ای است تا مجددا موضوع به کمسیون فرستاده شود.

موفق باشید